Diensten en Werkwijze

Blockchain aanwezigheid :

Door middel van een Quick-scan onderzoeken wij of de aangeleverde informatie een aanwezigheid van Blockchain en / of Crypto eigendommen kan opleveren.

Blockchain waarde en rapport:

Aan de hand van de aanleverde informatie uit de Quick-scan, onderzoeken wij en rapporteren wij de getraceerde geschiedenis en de waarde van de betreffende Blockchain en / of Crypto eigendommen.

Blockchain overdracht:

Na onderzoek kunnen wij (igv bijvoorbeeld een Nalatenschap of Faillissement) de betreffende Blockchain en/of Crypto eigendommen voor u beheren of overzetten naar de nieuwe eigenaar.

Overleg

Quick-scan

Onze BC experts nemen persoonlijk met u de situatie en de stand van zaken door. Alle aanwijzingen worden tegen het licht gehouden.

Onderzoek

Traceren

Onze BC experts traceren de betalingen via Buitenlandse banken. Blockchain omschrijving en codes. Rapportage volgt binnen 24uur.

Veiligstellen

Veiligstellen

Onze BC experts kunnen, na aanvullend overleg, zorgen dat de totale “Chain” zo snel mogelijk naar de rechtmatige eigenaar overgezet wordt.

Dagwaarde

Beheer

Onze BC experts beheren uw crypto / blockchain-adressen en kunnen voor u de dagwaarde van de crypto (namens u) terugkopen in Euro’s.

draai

Heeft u een “Blockchain-vraagstuk” ?

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

globe_location

Wereldwijd

call

+31 (0) 72 7100130

Uw contactgegevens:

Sub-categorie
AdvocaatCuratorNotarisOverheidJustitieAnders

Eventueel bijlagen: